İskenderun SMM Odası Başkanı Yıldırım Hedef 100 Bin Fidan

10 Bin Fidan Bağışı Yapıldı.
Orman Genel Müdürlüğü ile Hatay SMMM Odası ve İskenderun SMM Odası İşbirliğiyle ‘Hatıra Ormanı protokol imza töreni sonrası başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor.
Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında gerçekleştirilen ‘Hatıra Ormanı’ protokol imza törenine Hatay SMM Odası Başkanı Tahsin Kırık, İskenderun SMM Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantı sonrası Muhasebeciler, mükellefler, aileleri ve çevreye duyarlı vatandaşların katıldığı kampanya da şu ana kadar 100 Bin lira toplanırken, bu rakamın 10 Bin fidana tekabül ettiğini belirtildi.

İskenderun SMM Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Çevreye duyarlı vatandaşları bu kampanyaya davet ederek; ‘Hatıra Ormanı’ ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; “İskenderun SMMM Odası, Hatay SMMM Odası ve Orman Bölge Müdürlüğümüz ile gerçekleştirilen protokol sonrası çok olumlu tepkiler aldık ve halkımızın destekleri çığ gibi büyüyor. Mart ayı sonuna kadar kampanyamız devam edecek. Şu ana kadar 10 bin fidan bağışı yapıldı. Bizim hedefimiz ise 100 bin fidan. 10 TL karşılığı fidan bağışında bulunan vatandaşlarımıza ise katılım ve teşekkür belgesi veriyoruz ve hatıra ormanlarında onların da isimleri olacak. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.