Denizciler Mustafa Kemal İlkokulundan, What Does It Do? Bu ne işe yarar? Twinning Projesi

What Does It Do? Bu ne işe yarar? Twinning Projesi Avrupa ve Türkiye Hatay, Adana, Kahramanmaraş illerinden toplamda 12 okulun katılımıyla yürütülen bir projedir.

Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenlerinden Selda Temir yapmış olduğu açıklamada ; Çocuklarımıza hayatta neler yapabileceklerini ve günlük hayatımızı kolaylaştıracak bir çok bilginin ne işe yaradığını teknolojiyi nasıl kullanacaklarını sağlayan bir proje.
Bu proje sayesinde çocuklarımızın hayal gücü gelişti, zenginleşti,

Ben ne yapabilirim? Okulda öğrendiğim bilgiler benim ne işime yarar? Web 2 araçları neler? nasıl kullanabilirim? Sorularının cevaplarını aramaya başladılar. Kendilerine güven duygusu gelişti. Sosyal projelerde görev alma istekleri arttı. Web 2 araçlarını nasıl kullanabileceklerini öğrendiler. Uzaktan eğitim sürecinde web 2 araçları sayesinde bir çok bilgi ve beceriyi kazanmış oldular.

Bu proje ile sosyal sorumluluk olarak sokak hayvanlarından kuş yemi etkinliği ile okul her yerde diyerek evde uzaktan canlı derste yaptıkları “Kuş Yemi “etkinliği soğuk kış gününde minik yüreklerindeki hayvan sevgisi ile kuşlara sahip çıktılar.

Başta proje koordinatörü İskenderun Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu Selda TEMİR öğretmenimiz olmak üzere projeye destek veren idarecilerimize katkı sağlayan öğretmenlerimize velilerimize ve projede görev alan, görevlerini sonuna kadar başarı ile yapan sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Denizciler Mustafa Kemal Ilkokulu 1
Denizciler Mustafa Kemal Ilkokulu 1
Denizciler Mustafa Kemal Ilkokulu 2
Denizciler Mustafa Kemal Ilkokulu 2
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.