İTSO Personellerine Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

İTSO Personellerine ‘Müşteri ilişkileri yöntemi, ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemleri Uygulamalı Temel Eğitimleri ve Risk Odaklı Süreç Yönetimi Eğitimi verildi.
B sınıfı Akredite oda olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, Akreditasyon çalışmaları titizlikle devam ederken, bu çalışmalar kapsamında personellere yönelik gerekli eğitimler de veriliyor.
COVİD-19 pandemi sürecinde de eğitimlere devam eden İTSO personellerine video konferans yöntemiyle MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme tarafından ‘Müşteri ilişkileri yöntemi, ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemleri Uygulamalı Temel Eğitimleri ve Risk Odaklı Süreç Yönetimi eğitimi verildi.
Hafta sonu gerçekleşen eğitimler 11.00 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleşti.
MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme tarafından video konferans yöntemiyle verilen eğitime, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özkan Yalçın, Ticaret Sicil müdürü Sezin Özdemir, Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol, Proje sorumlusu Dilek Yalçın, Dış Ticaret memuru Meltem Kartal, İç Ticaret sorumlusu Feride D. Saraç ve İTSO Basın Danışmanı Mürsel Seher katıldı.

MEMET
MEMET
MEMET2
MEMET2
Önceki İçerikBakan Koca, Hatay’ın Yoğunluk Oranını Açıkladı
Sonraki İçerikPayas, İskenderun ve Arsuz’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.