Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

“Sen Benim Yılda Bir gün değil Her Gün Canım Öğretmenimsin”

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla kutlandı.
Yıllarını bilgisini, birikimini hayat tecrübesini eğitime ve öğrencilerine adayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının başarılı müdürü ve İş Kadını Selma Türkoğlu’na 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğrenci ve öğretmenleri tarafından sürpriz yapıldı.
Böylesi anlamlı bir günde hatırlanmanın çok anlamlı olduğuna vurgu yapan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu; “Benim ailem, yuvam ve hayıtımın anlamı olan kurumumda öğretmenlerim ve öğrencilerim ile birlikte olmanın her zaman onurunu yaşıyorum. Bizleri bu günde yalnız bırakmayan personellerime ve öğrencilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerle eğitim ve öğretimde daha çok yol alacağımıza ve bu yavrularımızı ilk öğretime hep birlikte hazırlayacağımıza yürekten inanıyorum. Mesleğini sevgi şefkat ve onuruyla yapan tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.