Özçelik-İş Sendikasından İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu’na Anlamlı Öğretmenler Günü Ziyareti

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nu ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladılar.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Özçelik-İş Sendikasının 24 Kasım Öğretmenler Gününde gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Şube Başkanı Güngör ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ve ince düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.
Öğretmenlik Mesleğinin en kutsal mesleklerden biri olduğuna dikkat çeken Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Bana bir harf öğretenin kölesi olurum. İlim Çin’de de olsa gidip öğrenin” söylemleri yüce dinimizin ilme ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerim adına sizin ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü En kalbi duygularımızla kutluyorum” dedi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarette; Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Mali Sekreteri Veysel Yayla, Şube Sekreteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldılar.

Özçelik-İş Sendikasından İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu’na Anlamlı Öğretmenler Günü Ziyareti Özçelik-İş Sendikasından İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu’na Anlamlı Öğretmenler Günü Ziyareti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.