Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlamalarında Nöbetçi Akaryakıt İstasyonları Listesi Açıklandı

NÖBETÇİ AKARYAKIT İSTASYONLARI

Sokağa Çıkma Kısıtlamasının uygulanacağı; 21.11.2020 ve 22.11.2020 tarihlerinde kura yöntemiyle belirlenmek suretiyle “Nöbetçi Akaryakıt İstasyonu” uygulaması yapılacaktır.

21 Kasım 2020 Cumartesi saat: 20.00’dan, 22 Kasım 2020 Pazar saat: 10.00’a kadar olan zaman aralığında İlçemizde faaliyette bulunan;

RENDE PETROL
AKSOY PETROL
AYIŞIĞI PETROL
ÖZGÜR PETROL
YILDIRIM PETROL

22 Kasım 2020 Pazar saat: 20.00’dan, 23 Kasım 2020 Pazartesi saat: 05.00’a kadar olan zaman aralığında İlçemizde faaliyette bulunan;

KİRMİT PETROL
ÇOLAK MELİKE PETROL
ŞAH-PET PETROL
BEŞEN PETROL
GÜVEN PETROL

Nöbetçi olmak suretiyle hizmet verecek olup, ancak, zorunlu olarak kamu hizmeti vermekte olan araçların anlaşmalı olarak hizmet ve ürün aldığı akaryakıt istasyonları, ihtiyaç duyulması halinde nöbet gözetilmeksizin açılması, kamu ihtiyacının karşılanması zorunludur.

NÖBETÇİ LASTİK TAMİRHANELERİ

Sokağa Çıkma Kısıtlamasının uygulanacağı; 21 Kasım 2020 Cumartesi günü Açık Olacak İşyeri, İşletme ve Kurumlar” kapsamında yer alan lastik tamirhaneleri faaliyetlerine devam edecek olup, 22.11.2020 Pazar gününe ilişkin kura yöntemiyle belirlenmek suretiyle “Nöbetçi Lastik Tamirhanesi” uygulaması yapılacaktır.

22 Kasım 2020 Pazar İlçemizde faaliyette bulunan;

Muzaffer YAKICI (Sanayi Sitesi)
Nihat ZUBARİOĞLU (Pınarbaşı Mahallesi)
Ali ŞENOCAK (Dumlupınar Mahallesi)
Mehmet YILDIZOĞLU (Muradiye Mahallesi)
Melih ATRAŞ (Muradiye Mahallesi)

Nöbetçi olmak suretiyle hizmet verecek olup, ancak, zorunlu olarak kamu hizmeti vermekte olan araçların anlaşmalı olarak hizmet ve ürün aldığı lastik tamirhaneleri, ihtiyaç duyulması halinde nöbet gözetilmeksizin açılması, kamu ihtiyacının karşılanması zorunludur.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.