Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasında ilk eğitim semineri

Genel Başkan Yunus Değirmenci Video Konferans sistemiyle emekçilere hitap etti.

Seminer öncesi Başkan Mehmet Güngör yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi;
“Değerli Genel Başkanım Genel Merkez Yöneticilerim Muhterem Hocalarım, Şube Yöneticilerim, Özçelik iş davasına gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım, Kıymetli Basın Mensupları, Saygıdeğer hazirun, Genel Başkanımızın himayelerinde Genel Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen “Eğitim Yoluyla Metal Sektörü Çalışanlarının Güvenlik Kültürünü Arttırma Projesi” eğitim programının kapanış toplantısına hoş geldiniz diyorum hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Salgın hastalık nedeniyle iş sağlığı ve işgüvenliği konusunun daha da önem kazandığı bir dönemde böylesi değerli bir eğitim projesinin, şubemizde de hayata geçirilmiş olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.
Diğer taraftan verimli geçeceğine inandığım bu eğitim toplantımızı, büyük gayret ve fedakarlıklar sonucu ortaya çıkmış olan yeni hizmet binamızda gerçekleştiriyor olmanın da ayrı bir mutluluğunu, heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Sendikamız İskenderun bölgesine ne kadar büyük bir değer verdiğini ,emekçilerin hizmetine sunduğu bu yeni bina ile net bir şekilde ortaya koymaktadır.
Toplantı ve konferans salonlarından mescidine, otoparkından yemekhanesine yönetici odalarından ticari alanlarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü, bu yeni binamızın yapımında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bizlere destek veren, her aşamasında bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkanımız Yunus Değirmenci olmak üzere bölgemizin abisi Bayram Altun’a çok değerli Genel merkez yöneticilerime, şube yöneticilerime ve tüm üyelerimize bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Azimle, samimiyetle, kararlılıkla inşa edilen yeni şube binamızın başta emekçi kardeşlerim olmak üzere teşkilatımıza, işyerlerimize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum.
“Öldükten sonra yaşamak isterseniz ölmez bir eser bırakınız” sözü bizler için artık daha da anlamlıdır.
Kişilerin ve makamların gelip geçici olduğu bu fani dünyada alınterinden başka sermayesi olmayan kardeşlerimizin hizmetine sunulan bu bina ,hizmetlerin kalıcı olduğu anlayışıyla bizlerin hevesini ve heyecanını arttırmıştır.
Bir zamanlar Özçelik-İş bu bölgede bitti diyerek emekçilerin gönüllerinden silmek isteyenlere bu binamız umarım en güzel cevap olmuştur.
Yeni yerimiz, ayağımızın tökezlemesi için çaba sarf edenlerin, fitne ve fesatlık peşinde koşanların üzerine kabus gibi çökmüştür. Onlara naçizane tavsiyem bu kapıda onlara ekmek yoktur. Boşuna beklemesinler.
Bu bina göstermiştir ki, Genel Başkanımızın liderliğinde, emekçi kardeşlerimin desteğiyle Özçelik-İş Sendikası hak bildiği yolda çalışmalarına aralıksız devam edecektir.
Daha binamıza taşındığımız ilk saatlerden itibaren tebrik ve hayırlama için gelen ve halen yoğunluğun devam ettiği ziyaretçi akını dolayısıyla bölge kamu kurum ve kuruluşu yöneticilerimize ,Siyasi Başkan ve yöneticilerine ,STK başkan ve yöneticilerine, emekçi arkadaşlarımıza ve gönül dostlarımıza ayrıca güzide basın mensuplarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Emekçilerin gölgesinde soluklanacağı, bizlerin ise onların adına güzel işlerin altına imza atacağımız bu çatı altında, Rabbim birliğimizi, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi daim eylesin.
Kıymetli Genel Başkanım, Değerli Misafirler, 2021 yılı Bölgemizin en güzide kuruluşları olan İSDEMİR’de ve EKİNCİLERDE toplu iş sözleşme dönemidir..Toplu iş sözleşme görüşmesi taslağımızı en yakın zamanda işverenlerimize sunacağız.Bu vesilesiyle İşverenlerimize buradan sesleniyorum.
4Dünyada baş gösteren Covit 19 salgını dolayısıyla zor günler geçirsekte tüm çalışanlarımız her türlü riski göz önüne alarak, moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutmuşlardır ,hastalık dolayısıyla izole olan arkadaşlarımızın yükünü de üstlenerek, üretime ara vermeden devam etmişlerdir. Bize göre büyük fedakarlıklar gösteren çalışanların ödüllendirme zamanı gelmiştir. Bunu da işverenlerimizin yapacaklarına toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin masada biteceğine inancım tamdır.
Sahadan aldığımız talep ve beklentiler doğrultusunda oturacağımız toplu iş sözleşme masasından, Genel Başkanımızın ve genel merkez yöneticilerimizin destek ve gayretleriyle daha önce olduğu gibi yine alnımızın akıyla çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur.
Emekçilerin refah ve mutluluğunu temin etmek adına çıktığımız bu yolda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Eğitim projemiz, emekçi kardeşlerime, teşkilatımıza, işyerlerimize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum.
Rabbim tez zamanda bu Covit 19 belasından bizleri kurtarsın ve muhafaza eylesin.
Allah’a emanet olun…

Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasında ilk eğitim semineri Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasında ilk eğitim semineri

Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasında ilk eğitim semineri Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasında ilk eğitim semineri Özçelik-İş Sendikası yeni hizmet binasında ilk eğitim semineri

Önceki İçerikHatay Valiliği Dağcılık Faaliyetlerinde Alınması Gereken Tedbirler Açıklandı
Sonraki İçerikHatıra Ormanı Protokol imza Töreni Gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.