İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Görüntü Ve Gürültü Kirliliği Denetimi

İskenderun Belediyesi ekipleri görüntü ve gürültü kirliliğine karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğüne bağlı ekipler insan ve çevre sağlığının korunması noktasında kent genelinde farklı noktalarda denetim gerçekleştirdi.
ÇEVREYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyenlere karşı mücadelenin süreceğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, görüntü ve gürültü kirliliğine müsaade etmeyeceklerini ifade etti.
Başkan Tosyalı, ”Ekiplerimiz kent genelinde farklı noktalarda ki işyerlerinde temiz ve sağlıklı bir çevre konusunda denetimlerini sıklaştırdı. Görüntü ve gürültü kirliliği ile ilgili denetimler aralıksız sürecek. Çevreyi olumsuz etkileyen çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyenlere karşı mücadelemiz ise devam edecektir.
Başkan Tosyalı,” Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık göstermelerini, bu tür şikâyetleri 444 1939 nolu telefona bildirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Görüntü Ve Gürültü Kirliliği Denetimi İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Görüntü Ve Gürültü Kirliliği Denetimi İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Görüntü Ve Gürültü Kirliliği Denetimi İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Görüntü Ve Gürültü Kirliliği Denetimi İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Görüntü Ve Gürültü Kirliliği Denetimi

Önceki İçerikİskenderun Futbol Kulübünde 3 Puan Sevinci
Sonraki İçerikOrmanlarımızı Eskisinden Daha Güzel Yapmak İçin Kampanyaya Katıl
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.