Özçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör yeni binasında gazetecileri ağırladı

Özçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri yeni binasında gazetecileri ağırladı.

Gazeteci dostlarını bir arada yeni hizmet binalarında görmekten heyecan ve memnuniyet duyduğunu dile getiren başkan Mehmet Güngör öncelikle hizmet binası birimlerini gezdirdi.

Daha sonra toplantı salonunda bir araya gelen gazeteciler ve İskenderun şube yönetimi sendikal çalışmalar hakkında sohbet ettiler.
Mehmet Güngör sadece bölgemizde yaklaşık 5.000 üyeleri olduğunu10 binin üzerinde ise sendikasız çalışan ağır sanayi emekçisi bulunduğunu belirterek bu emekçilerin sendikalı olabilmeleri için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.
Sendikalı işçilerin piyasa ortalamasının üzerinde bir kazanç sağlamalarında ellerindeki tüm imkânları kullandıklarını belirterek emekçinin hak ve hukuku için daima görevlerinin başında olduklarını söyledi. Yeni hizmet binasının emekçi kardeşlerimizin ödemiş olduğu aidatların eseri olduğunu ve bu nedenle emekçilere şükranlarını sunduğunu söyleyerek:
“şu an büyük ve güzel bir hizmet binamız var ama sendikacılık binalarda değil sahada yapılır.
Bizler de devamlı sahada olacak, emekçilerimizin yanında duracağız” dedi.
Düzenlenen toplantıya canlı yayında katılan Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci bu kurumun emekçilerin malı olduğunu, üye emekçiler sayesinde böyle bir hizmet binasına sahip olduklarına değinerek gazetecileri hizmet binasında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm emekçilere hayırlı olsun.

Özçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör  yeni binasında gazetecileri ağırladıÖzçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör  yeni binasında gazetecileri ağırladıÖzçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör  yeni binasında gazetecileri ağırladıÖzçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör  yeni binasında gazetecileri ağırladıÖzçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör  yeni binasında gazetecileri ağırladıÖzçelik İş Sendikası İskenderun şubesi Başkanı Mehmet Güngör  yeni binasında gazetecileri ağırladı

Önceki İçerikBugün Fidan Yarın Nefes
Sonraki İçerik65 Yaş üstüne Sokağa Çıkma Yasağı Getirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.