ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILACAK

İSTE’DE ÇEVİRİMİÇİ ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

“İSTE, M.Y. Devlet Konservatuvarı 10 Kasım’da İkinci Çevrimiçi Etkinliğini Gerçekleştirecek”
Tüm dünyada etkisi devam eden Kovid-19 salgını süreci nedeniyle müzik etkinliklerine çevrimiçi devam etme kararı alan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) ikinci etkinliğine 10 Kasım Salı günü imza atacak.
ETKİNLİKTE ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILACAK
Ebediyete irtihalinin 82. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk İSTE’de sevdiği şarkılarla anılacak. Online olarak gerçekleşecek programda İSTE MYDK akademisyenlerinden Öğr. Gör. A. Eren Kaysar hazırlarken, klarnette Öğr. Gör. Işık Candan Yüce de kendisine eşlik edecek.
Konuyla ilgili İSTE Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere bırakan Atatürk’ü birlikte anmak için 10 Kasım Salı günü saat 20.00’da facebook.com/MYDKonservatuvari adresinde buluşalım” ifadelerine yer verildi. Programın canlı yayın sonrası tekrar izlemek İSTEyenler üniversitenin ve konservatuvarın sosyal medya hesaplarını ziyaret edilebilecek.

ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILACAK

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.