Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’A Nezaket Ziyareti

“Çocuklarımız Bal Gibi Müdüre Kavuştular”

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü görevine başlayan Yılmaz BALAMAN’a yeni görevinde başarılar dileyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu; “Verilen her görevi layıkıyla yerine getiren ve başarılı çalışmalara her daim imza atan müdürümüz gerek Milli Eğitim sürecinde gerekse Sosyal Politikalar Müdürlükleri görevinde her zaman aktif görev yapmış, sosyal kimliğiyle tanıdığımız oldukça başarılı değerli bir müdürümüzdür. Son yaşanan orman yangını felaketinde evleri yanan ve mağdur olan vatandaşlarımızın imdadına anında yetişerek, onlara kucak açan ve acılarını paylaşarak maddi manevi desteklerini esirgemeyen müdürümüz e yeni görevinde başarılar diliyorum. Çocuklarımız bal gibi bir müdüre kavuştular” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN ise ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için büyük bir özveri ve gayret ile çalıştıklarını vurguladı.

Ziyarette yen alan Gazeteci Mürsel Seher de Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü görevine başlayan Yılmaz BALAMAN’a yeni görevinde başarılar diledi.

ÖZEL HABER: MÜRSEL SEHER

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’A Nezaket Ziyareti Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’A Nezaket Ziyareti Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumundan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’A Nezaket Ziyareti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.