İskenderun FK Başkanı Enes Ege Aygün İstifa Etti

İskenderun belediye başkanı ,İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası başkanının katılımıyla 26 Ağustos’da gerçekleştirilen basın toplantısında İskenderunspor FK başına 22 yaşında genç Başkan Enes Ege Aygün olmuştu.

Enes Ege Aygün 04 Kasım itibariyle istifa ettiğini açıkladı.

Enes Ege Aygün Kimdir ? 

Dünyanın en genç spor kulübü başkanı unvanına sahip olan Aygün, 1999 Kastamonu doğumlu. Daha önce de kulübün Futbol Şubesi Sorumluluğunu üstlenmişti.

Kulübün 5. Başkanı unvanına sahip Aygün, aynı zamanda GMG Kastamonuspor’un Onursal Başkanı iş adamı Cengiz Aygün’ün oğlu.

Dünyanın En Genç Başkanı 

George Dorwell, 2015 yılının Mart ayında henüz 22 yaşındayken, çoğunlukla yarı profesyonel kulüplerin yer aldığı Londra, Doğu ve Güney Doğu İngiltere’yi kapsayan bölgesel bir futbol ligi olan Isthmian Ligi ekiplerinden Worthing FC’nin yüzde 75’lik hissesini satın alarak dünyanın en genç başkanı olmuştu.

Ülkemizde ise TFF 3. Lig ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor’da 2015 yılının Temmuz ayında yapılan kongrede kulübün kurucu başkanı Niyazi Önen, başkanlık görevini kulüp ile yaşıt olan 25 yaşındaki oğlu Mehmet Önen’e devretmişti. Mehmet Önen, kongrenin ardından Türkiye’nin en genç kulüp başkanı unvanının sahibi olmuştu.

Enes Ege Aygün ise 21 yaşında GMG Kastamonuspor’a kulüp başkanı seçilerek hem dünyanın hem de Türkiye’nin en genç kulüp başkanı unvanını elde etti.

İskenderun FK Başkanı Enes Ege Aygün İstifa Etti

İskenderun FK Başkanı Enes Ege Aygün İstifa Etti

Önceki İçerikHatay Genelinde HES Kodu Zorunluluğu Getirildi
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül ;BİZ SEÇİLDİKTENSONRA KARŞILAŞTIĞIMIZ EN BÜYÜK SORUN
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.