İTSO Başkanı Yılmaz, Evimde Dinleniyorum, Sağlığım Yerinde

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, kamuoyuna yaptığı açıklamasında, İskenderun Devlet Hastanesinde yapılan son Covid-19 testinin pozitif çıktığını doktor kontrolünde evinde istirahate çekildiğini bildirdi.
İTSO Başkanı Yılmaz açıklamasında; “Son bir ay içerisinde yoğun iş temposu içerisinde şehrimizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendim ve son günlerde yaşadığım rahatsızlık sonucu Covid-19 testi yaptırdım ve testimin pozitif çıktığını ancak önemli bir sağlık sorunumun olmadığını doktorlarım tarafıma bildirdiler. Sonucu öğrendiğim andan itibaren evimde istirahat halindeyim. Genel sağlık durumumda Allah’ıma çok şükür herhangi bir olumsuzluk yoktur. Takibimdeki rutin işleri evimden yürütüyorum. Başta Sağlık İlçe Müdürümüz Dr. Volkan Yeter ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım olmak üzere, Covid-19 servisi çalışanı değerli doktor, hemşire ve tüm sağlık personeline yüksek ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Önceki İçerikSağlıklı Bir Hamilelik İçin Önemli Uyarılar!
Sonraki İçerikİTSO’da Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon Çalışmaları Gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.