İskenderun Belediye Meclisi 4 Gündem Maddesiyle Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi Gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.11.2020 Pazartesi günü (Bugün)Saat 15.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,başkanlığında toplanacak olan mecliste gündeme bulunan maddeler görüşülecek.

Gündem maddeleri ise şöyle:

1) Kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması yerel hizmetlerin dengeli dağılımı ile hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla Belediyemizde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün kurulması ve ayrıca 1 adet G.İ.H sınıfında 1. Dereceli Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü kadrosunun ihdas edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
2) Belediyemizde çalıştırılan sözleşmeli personele uygulanacak mevzuat hükümlerine göre hazırlanan Disiplin Yönetmeliği ile ilgili gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
3) Belediyemiz lojmanlarına ait yönetmelik yeniden düzenlenmiş olup, gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
4) İskenderun Belediye Başkanlığı Amatör Spor Kulüplerine ve Amatör Sporculara ayni ve nakdi yardım yapılması, ödül verilmesi ile ilgili yönetmeliğin meclisçe görüşülerek gerekli kararın alınması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.