HATAY’I KARIŞTIRMAK İSTEYEN ODAKLAR VAR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, tekrar başlayan Orman Yangınları nedeniyle gündem dışı söz alarak Hatay’da son günlerde meydana gelen olaylara dikkat çekti. MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı birlik ve beraberlik vurgusu yaparken kararlı mesajlar verdi.

HATAY’I KARIŞTIRMAK İSTEYEN ODAKLAR VAR

Medeniyetler ve hoşgörü timsali şehrimiz Hatay son günlerde ardı ardına gelişen olaylarla gündeme gelmektedir. Orman yangınlarıyla başlayan terör saldırıları dün akşam eylem hazırlığında olan 2 teröristin güvenlik güçlerimizin dikkati neticesinde ölü olarak ele geçirilmesi ve bugün tekrar başlayan orman yangınlarıyla birtakım odakların felaket senaryolarını Hatay’da sergilemek arayışına girdiklerini görüyoruz.

Hataylılar millî varlıklarını muhafaza etmek için bugünlere kadar ağır bedeller ödemişlerdir. Devletin varlığına, milletin birliğine zincir vurmaya çalışan çürümüşlere, millî ruhu görmezden gelerek huzurumuzu bozmaya gayret eden ve kardeşliğimizi boğmaya çalışanlara karşı Hataylılar ay yıldızlı bayrak altında Türk milletinin istiklali ve istikbali için tek yürek olmuşlardır. Hatay vatandır. Türk milleti teröre teslim olmayacaktır.

HATAY’I KARIŞTIRMAK İSTEYEN ODAKLAR VAR

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.