Teröre ve Destekçilerine Lanet Olsun

Kahraman Güvenlik Güçlerimizi Kutluyoruz
Hak İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, dün gece Payas ve İskenderun’da yaşanan terör saldırısını lanetlediklerini belirterek, güvenlik güçlerinin ortaya koyduğu destansı operasyon başarısının her türlü takdirin üzerine olduğunu söyledi.
Başkan Güngör, terör saldırısı sırasında yaralanan güvenlik güçleri ve vatandaşlara acil şifalar diledi.
Payas ve İskenderun’da terörist saldırı bilgisinin ulaştığı ilk andan itibaren gelişmeleri Ankara’dan yakından takip eden Hak İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin gelişmelerden bilgi verdiğini belirten Başkan Güngör, “Hak İş Genel Başkan Yardımcımız ve Özçelik iş Sendikası Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’ye anlık bilgi akışı sağlamakla birlikte, toplumun birliğine, dirliğine, huzuruna ve güvenliğine yapılan saldırı kınanmış ve lanetlenmiştir. “ dedi.
Başkan Mehmet Güngör açıklamasının devamında şöyle dedi:
Hatay’ın Payas ve İskenderun ilçelerinde hain terör saldırısına kahramanca müdahele eden, yaptıkları başarılı operasyonla her iki teröristi etkisiz hale getiren kahraman güvenlik güçlerimiz, Devletin ve milletin gücünü bir kez daha şer odaklarına göstermiştir.
Unutulmamalıdır ki; Yüzyıllardır barış ve kardeşliğin hüküm sürdüğü, toplumun her kesiminin ortak paydasının vatan, millet ve bayrak olduğu şiarıyla, hain terör örgütleri, şer odakları ve onları besleyen, emperyal güçler bir kez daha yaptıklarına ve yapacaklarına pişman edilmiştir.
Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne, milletin birliğine ve dirliğine, bayrağına kastedecek tüm şer odakları, içeride ve dışarıdaki işbirlikçileri şunu unutmamalıdır ki, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet olarak Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır.

Teröre ve Destekçilerine Lanet Olsun

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.