Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi ekipleri kentimizde dün gece gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında yaşanan patlamadan zarar gören işyerlerinin ve evlerin olduğu bölgede temizlik çalışması yapıyor.
Ekipler olay anından itibaren bölgeye intikal ederek Kaymakamlık ve diğer kurumlar ile işbirliği içerisinde gerekli tüm işlemleri ivedikle yerine getiriyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri patlamada da zarar gören işyerlerinin temizlik işlerine yardımcı olurken, Zabıta Müdürlüğü çevre güvenliğinin sağlanması noktasında çalışmalar yaptı.
Kültür Müdürlüğü ekipleri bölgede Türk Bayrağı dağıtımı yaparken, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri ile Ulaşım Müdürlüğü ekipleri de iş makinaları ve ekipmanlar ile patlamadan hasar gören evlerin ve esnaflara temizlik konularında yardımcı oluyor.

Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.