İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Deniz Karaoğlan, Kurucu Musa Gök ve Okul idarecileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı nezaketle karşıladılar.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, yeni eğitim öğretim yılında yaşanan sorunlar ve pandemi süreci ele alındı.
Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Deniz Karaoğlan, yeni açılan okulları hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teknik ve detaylı bilgiler verdi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, idareciler ile birlikte sınıfları ve laboratuvarları da gezerek, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi ve okul tercihlerinin çok isabetli olduğuna vurgu yaptı.

İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinden Engelsiz Gezi
Sonraki İçerikŞehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.