Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor.
Covid 19 ile mücadele kapsamında, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, maske, mesafe ve temizlik denetimlerine devam ediyor. Zabıta ekipleri, Arsuz halkının daha rahat ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri konusunda her zaman gerçekleştirdiği denetimleri sıklaştırdı. Ekipler; Pazar yerleri, kuaför, berber, internet cafeler, başta olmak üzere, piknik alanları, sahil yürüyüş bandı, plajlar, parklar, yeme-içme mekânları ve perakende satış yapılan tüm alanlarda denetimlerini sürdürüyor.
Tüketicilerin ekonomik çıkarlarını korumak amacı ile bakkal, market ve fırınlarda da fiyat etiketleri, ürün gramajları ve ürünlerin son kullanma tarihlerini de denetleyen zabıta ekipleri; haksız rekabete ve haksız kazanca fırsat vermemek, vatandaşların huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için denetlemelerine aralıksız devam edecek.

Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor Arsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.