Thetahealing İle Geleceğinize Yatırım Yapın

Thetahealing, Vianna Stibal’ın kendisine kanser teşhisi konulmasının ardından ruhsal, fiziksel ve zihinsel olarak kendisini tedavi etmeyi başararak geliştirdiği özel bir şifa tekniğidir.

Thetahealing tekniği Yaradan aracılığı ve odaklanmış dua ile bilinçaltında oluşan tüm negatif inançları yeniden programlamaya yarayan meditasyonel bir süreçtir.

Thetahealing tekniği, kolay ve keyifli bir öğrenme sürecinden ardından herkesin rahatlıkla ulaşabileceği ve kullanabileceği bir yoldur.

Öğrenmiş olduğunuz muhteşem bilgilerle hem kendi hayatınızda hem de sevdiklerinizin hayatında büyük değişimlere şahit olabilirsiniz.

Thetahealing tekniği ile sağlık sorunlarınızın ruhsal sebeplerini öğrenebilir ve onları Yaradan’ın koşulsuz sevgisi ile şifalandırabilirsiniz. Ayrıca finansal sorunlarınız, ilişkileriniz (kendimizle ilişkilerimiz, eş, aile, çocuk, dış dünya ile olan ilişkiler), kilo alma verme probleri, tekrar eden ve sürekli neden beni bulur bunlar dediğimiz tüm konuları ayrıca atalarımızdan gelen negatif tutum ve inançlarınızı kısacası hayatınızda olmasını istediklerinizi ya da istemediklerinizi bu tekniği kullanılarak kolayca değiştirebilirsiniz.

Kendinize, ruhsal veya genetik bağlarla bağlı olduğunuz herkese bu muazzam tekniği hediye edebilirsiniz.

3 gün sürecek olan bu harikulade seminer için iyileşmeye ve iyiye dönüşmeye hazır olan tüm ruh arkadaşlarımızı bekliyorum.

Ayşegül Uğurtay

Adres: İskenderun

Tarih : 06 Kasım 18:00 – 20:00   07- 08 Kasım 10:00 – 17:00

Telefon : 0541 602 16 18  –    aysegulugurtay@gmail.com

Thetahealing İle Geleceğinize Yatırım Yapın Thetahealing İle Geleceğinize Yatırım Yapın Thetahealing İle Geleceğinize Yatırım Yapın Thetahealing İle Geleceğinize Yatırım Yapın

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.