Muhasebeciler Odasından Kaymakam Yönden’e Geçmiş Olsun Ziyareti

“Daha Yeşil bir Hayat Daha Yeşil bir Hatay için tüm üyelerimiz ile birlikte Ormanlarımızı yeniden yeşerteceğiz”

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, İSMO Yönetim Kurulu Başkanı Merih Hasan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde vuku bulan yangın felaketi dolayısıyla derin üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini ifade etmelerinin akabinde yapılması planlanan fidan dikim çalışmalarına yönelik de istişare yapıldı.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Orman yangınında zarar gören alanların yeşillenmesi ve fidan dikimi için girişimlerde bulunduklarını ve tahsis işlemlerinin gerçekleşmesi için TÜRMOB düzeyinde girişimlerinin olacağını belirterek, “Bölgemizin yeniden filizlenmesi adına Oda olarak çok hassas hareket ediyoruz. Sağ olsun Kaymakamımız da bu konuda bizlere yardımcı olacaklarını ve destek vereceklerini söylediler. Bizler de Daha Yeşil bir Hayat Daha Yeşil bir Hatay için tüm üyelerimiz ile birlikte fidan dikimleri yapmayı düşünüyoruz. Geleceğimize yarınlarımıza ve daha temiz bir bölgeye sahip olabilme adına duyarlı hareket ediyoruz” dedi.

Muhasebeciler Odasından Kaymakam Yönden’e Geçmiş Olsun Ziyareti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.