Muhasebeciler Odası Sgk İl Müdürü Hamit Bal Ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu Ziyaret Etti

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri SGK İl Müdürü Hamit Bal ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Hatay eski Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’un yerine Hatay’a gelen ve yeni göreve başlayan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Son çıkan mevzuatlar ve Korona virüs sürecinin değerlendirildiği toplantı karşılıklı sohbet ortamında geçti.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Hatay ziyaretleri kapsamında SGK İl Müdürü Hamit Bal’ı da ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
SGK İl Müdürü Hamit Bal ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve SGK İl Müdürü Hamit Bal ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Muhasebeciler Odası Sgk İl Müdürü Hamit Bal Ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu Ziyaret Etti Muhasebeciler Odası Sgk İl Müdürü Hamit Bal Ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu Ziyaret Etti Muhasebeciler Odası Sgk İl Müdürü Hamit Bal Ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu Ziyaret Etti Muhasebeciler Odası Sgk İl Müdürü Hamit Bal Ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu Ziyaret Etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.