Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti

Geçtiğimiz Cuma günü Belen Arsuz İskenderun üçgeninde başlayan ve iki gün süren orman yangınında binlerce dönüm arazi, çok sayıda ev ve iş yeri yandı.
Rüzgarın etkisi ve terör örgütlerinin ateşe verdiği ormanlık alanlarda can kaybı yaşanmazken çok büyük maddi hasarlar oluştu.
Her zaman her fırsatta zor günde kenetlenmesini bilen halkımız, bu zorlu süreci de atlatması için kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra hayır sever iş insanları vatandaşlar da kenetlendi.
Türkiye’nin dört bir tarafından Hatay halkına destekler gelmeye başladı. Binlerce fidan Hatay’ın yeniden yeşermesi için yollarda. Hatay milletvekillerimiz, Valimiz, Kaymakamlarımız, Emniyet birimlerimiz, Belediye Başkanlarımız Sivil Toplum kuruluş temsilcilerimiz, halkımız ve hayır sever iş insanlarımız, yediden yetmiş yediye tüm vatandaşlarımız el ele vermeye başladılar. Her gün Hatay’ın hayat bulacağı yeşil ile mavinin kucaklaşacağı yeni yeni fidanların dikileceği günler çok yakın.
Gelin hep birlikte yarınlarımıza yatırım yaparak birer fidan dikelim. Her insan bir fidan sloganı ile yanan yerlere fidan dikelim ki, geleceğimiz yeniden filizlensin.

Özel Haber Foto: Mürsel SEHER

Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti

Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti Geleceğimizi Yeniden Filizlendirme Vakti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.