Güngör’den STK’lara Net Çağrı ! Ortak Açıklamayla Terörü Lanetleyelim

Hatay’ın Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi’nde başlayan, Arsuz ve İskenderun’da bir çok mahalleyi tehdit eden orman yangınları ile ilgili terör saldırısı ihtimali güçlenirken, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hakiş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör’den takdir toplayan bir öneri geldi.
Hatay’ın Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde değişik noktalarda çıkan yangınların bir terör saldırısı olduğu kanısında olduğunu belirten Mehmet Güngör, halk arasında korku ve panik yaratmak istediği anlaşılan terör örgütlerine en sert yanıtın tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak yapacakları açıklamayla mümkün olacağını söyledi.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hakiş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör açıklamasında, yangının devletin tüm kurumlarının koordineli çalışması sonucu en kısa zamanda söndürüleceği ve yaraların yine en kısa sürede sarılacağına olan inancını ifade ederek, “Terör saldırısıyla karşı karşıya kalan Hatay’da halkın birlik ve beraberliğini pekiştirecek, halkı sağduyulu olmaya davet edecek, devletin tüm kurumlarının yanında olduğumuzu hep bir ağızdan haykırmalıyız.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde böyle bir açıklama yapılmasının bugünlerde sivil toplum kuruluşlarının görevi olduğu kanaatindeyim. Tüm sivil toplum kuruluşlarını terörü tek ses ve tek yürek olarak kınamaya, ortak açıklama yapmaya davet ediyorum” dedi.

Güngör’den STK’lara Net Çağrı ! Ortak Açıklamayla Terörü Lanetleyelim

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.