Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor

Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan ve yerleşim noktalarına kadar sıçrayan yangına yönelik tüm ekipler bölgede müdahaleye devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Belen ilçesine bağlı Sarımazı İssume Mahallesinde ormanlık alanda ormanlık alanda bir trafonun patlaması üzerine orman yangını çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle hızla ilerleyen yangın 2 apartmana, 1 restorana ve 6 araca sıçradı. Yangını kontrol altına almak için Hatay Büyükşehir İtfaiyesi ve Orman Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri çalışma başlattı. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle orman yangını büyümeye devam ederken, itfaiye ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor.

Yangın bölgesine yakın bulunan halkımızın son derece dikkatli olmalarını rica ediyoruz.

Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor Arsuz, İskenderun ve Belen’i kapsayan Yangın Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.