Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

Ağrı İli Doğubayazıt İlçesi kırsalında Yıldırım-3 Operasyonu’nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı için cenaze töreni düzenlendi.

Erzin İlçesi Mahmutbey Mahallesi Mülümün Mezarlığında İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından İkindi Namazına müteakip kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi.

Beş kardeşten en küçüğü, 24 yaşında ve evli olan şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı’nın tabutunun sarılı olduğu Türk Bayrağı, şehidimizin babası Abdi Yırtıcı’ya, resmi ve Türk Bayrağı ise kendisinin askeri kamuflajını giyen eşi Hazal Yırtıcı’ya İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Serkan Akman, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, Erzin Kaymakamı Osman Demir, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, ilgili kurum müdürleri, Şehidimizin ailesi, yakınları, sevenleri, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.