İskenderun’a Bal Gibi Müdür Geldi

Özçelik-iş Sendikası İskenderun Şube yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Özçelik-iş Sendikası İskenderun Şube yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN’a yeni görevinde başarılar dileyerek, verilen her görevi layıkıyla yerine getiren ve başarılı çalışmalara her daim imza atan müdürümüz Yılmaz Balaman, gerek Milli Eğitim sürecinde gerekse Sosyal Politikalar Müdürlükleri görevinde her zaman aktif görev yapmış, sosyal kimliğiyle tanıdığımız değerli bir müdürümüzdür. Kendisine yönetim kurulum adına İskenderun’daki yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz BALAMAN ise ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için büyük bir özveri ve gayret ile çalıştıklarını vurguladı.

HABER VE FOTO : MÜRSEL SEHER

İskenderun’a Bal Gibi Müdür Geldi İskenderun’a Bal Gibi Müdür Geldi

Önceki İçerikHbb İtfaiyesinden Yangınlara Anında Müdahale
Sonraki İçerikÇocuklar da Miyop Problemine Dikkat
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.