İskenderun Belediyesi Zabıtası Maske, Mesafe Ve Temizlik Denetimlerini Sürdürüyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İçişleri Bakanlığının almış olduğu Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki denetimlerini sürdürüyor.
Periyodik bir şekilde çalışmalarını sürdüren Zabıta ekipleri, esnaflara ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunuyor.
İçişleri Bakanlığı’nın maske takma zorunluluğu ile ilgili yayımladığı genelgenin ardından zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.
Esnafını ziyaret eden ekipler, işyerlerinin uyması gereken dezenfekte ve hijyen kurallarını uygulayıp uygulamadığını kontrol ederek tespit edilen aksaklıklarla ilgili hatırlatmalarda bulunuyor.
Kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli işlemler yapılıyor.
Ekiplerin maske, mesafe ve hijyen denetiminden duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, denetim arttırılmasını istedi.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olduğu cadde ve sokaklarda denetimlerini sıklıkla sürdürecek.

İskenderun Belediyesi Zabıtası Maske, Mesafe Ve Temizlik Denetimlerini Sürdürüyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Maske, Mesafe Ve Temizlik Denetimlerini Sürdürüyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Maske, Mesafe Ve Temizlik Denetimlerini Sürdürüyor

Önceki İçerikİTSO’da Sorumlu Emlak Danışmanı Sınavı yapıldı
Sonraki İçerik30 Büyükşehir’de Covid’li Hasta Oranı Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.