Hatay Vergi Dairesi Başkanı Erol’dan Muhasebeciler Odasına Veda Ziyareti

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına veda ziyaretinde bulundu.
Hatay’da 6 yıldır görev yapan Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Gelir İdaresinde görevlendirilmek üzere Ankara’ya tayini çıktı.
Görev yaptığı süre içerisinde İskenderun’daki kurum ve kuruluşlarla ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, “İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerimiz de çalışmalarımızda bizlere destek oldular. Mükelleflerimizi ilgilendiren konular ile ilgili yapılan toplantılar ve bildirimlerle üyelere aydınlatıcı bilgiler verilmesine katkı sağladınız.Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise; “Mükelleflerimiz ile adeta köprü vazifesi kuran Vergi Dairesi yetkilileri ile her zaman uyum içerisinde çalıştık. Mevzuatlar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Yapmış olduğunuz başarılı hizmetlerden dolayı İSMO adına sizlere teşekkür ederken, yeni görev yerinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İSMO Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda ise Başkan Merih Hasan Yıldırım günün anısına Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’a plaket takdim etti.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Erol’dan Muhasebeciler Odasına Veda Ziyareti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Erol’dan Muhasebeciler Odasına Veda Ziyareti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Erol’dan Muhasebeciler Odasına Veda Ziyareti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Erol’dan Muhasebeciler Odasına Veda Ziyareti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.