Büyükşehir İtfaiyesinden Yangına Anında Müdahale

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği başarılı müdahaleler ile yangınları kısa sürede kontrol altına alıyor.
Hatay’ın Yayladağı ilçesi Dağardı Karakolu mevkii yakınlarında bulunan ormanlık arazide henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına Büyükşehir, Orman Müdürlüğü ve Yayladağı Belediyesi itfaiyecileri müdahale etti.
Rüzgârın etkisi ile yangının kısa süre içerisinde yayılmasına hızlı müdahale eden ekipler, ilçelerdeki itfaiye ekipleri ile iş birliği içerisinde hareket ederek yangını kontrol altına aldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesine ait 4 itfaiye aracı ve personellerin müdahale ettiği yangında HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı iş makineleri müdahale ederek HATSU ve Park Bahçe Dairesi Başkanlığı ekipleri su takviyesi ile destek verdi.
Yangın 5 saatlik çalışma sonucunda tamamen kontrol altına alınarak söndürme çalışmaları sonlandırıldı.

Büyükşehir İtfaiyesinden Yangına Anında Müdahale Büyükşehir İtfaiyesinden Yangına Anında Müdahale Büyükşehir İtfaiyesinden Yangına Anında Müdahale

Önceki İçerikOp. Dr. Emine Çelik Palmiye’de
Sonraki İçerikİçişleri Bakanlığı’ndan yeni ‘DÜĞÜN’ genelgesi!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.