MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz; Belen Milliyetçi Hareket Partisiyle Şaha Kalkacak

Milliyetçi Hareket Partisi Belen 13. Olağan Kongresi’nde, ilçe başkanlığına devam eden Seyfullah Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçe teşkilat binasında bir araya gelerek, görev dağılımı öncesi Kuran-ı Kerim okuttu.
İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştiren Belen MHP’de görev dağılımı ise şu şekilde oldu.
İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, Başkan Yardımcıları İbrahim Şenalan, Namık Hallı, Tamer Bozkurt, Bülent Çokbilgi, İlçe Sekreteri Feramuz Kılıç, Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Şenalan, Sosyal Yardımlaşma Fatih Şener, Basın ve Medya Birim Başkanı Ekrem Doğan, Muhasip Mustafa Yüksel, Mahalle Teşkilat Sorumlusu Bülent Çokbilgi’den oluştu.
Toplantı sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Görev dağılımımızı yaparak yeni çalışma dönemimizi başlatmış bulunuyoruz. Öncelikle teşkilatımıza, Belen’imize ve Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Rabbime şükürler olsun ki ikinci dönemimde de MHP için canla başla çalışacağım. Bizler ülkücü hareketin neferleri olarak tek gayemiz aldığımız meşaleyi bir sonraki hedefe başarıyla ulaştırmak. Rabbim ilçemize güzel hizmetleri yapmamıza inşallah vesile olur. Şimdiden şahsım ve yönetimim adına söz vermek istiyorum. Belen Milliyetçi Hareket Partisiyle şaha kalkacak.” İfadelerini kullandı.

MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz; Belen Milliyetçi Hareket Partisiyle Şaha Kalkacak MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz; Belen Milliyetçi Hareket Partisiyle Şaha Kalkacak

Önceki İçerikİsdemir, ilk defa kurumsal yönetim derecelendirme notu aldı
Sonraki İçerikİkinci Ameliyat İkinci Şans
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.