Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan Chp İskenderun İlçe Teşkilatına Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar insan odaklı çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,CHP İskenderun İlçe Teşkilatına ziyarette bulunarak İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kimseyi ayırt etmeden insanı merkeze alan çalışmalar yapmaktayız. Yapılan hizmetlerde ve faaliyetlerde mutlaka ilgili kişilerden kurumlardan veya muhtarlarımızdan görüş öneri ve düşüncelerini alıyoruz. Siyasi partilerimiz ile halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyor, sizlerin görüş ve fikirlerine büyük önem veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Ziyarette belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşıp, çeşitli konuşarda fikir alışverişinde bulunduk.Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz.Göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum “şeklinde konuştu.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise İskenderun’un barış,kardeşlik ve huzur kenti olduğunu belirterek Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ziyaretleri için teşekkür etti.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan Chp İskenderun İlçe Teşkilatına Ziyaret Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan Chp İskenderun İlçe Teşkilatına Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.