KOSGEB Hatay Müdürü Hayrettin Çevik Kobi Gelişim Destek Programı ile ilgili İTSO üyelerine seminer verdi

KOSGEB Hatay Müdürü Hayrettin Çevik’in katılımları ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, Kobi Gelişim Destek Programı semineri video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, Proje sorumlusu Dilek Yalçın’ın katılımı ile gerçekleştirilen seminerde,
KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, İTSO üyelerine Kobi Gelişim Destek Programı ‘İmalat Sanayiinde Dijitalleşme’ Temalı Proje Teklif Çağrıları konularında video konferans yöntemiyle ilgili detaylı bilgiler verdi.
Pandemi dolayısıyla Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Üyelerimize yönelik destek programları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Özellikle imalat sanayiinde faaliyet gösteren üyelerimize yönelik bu gün KOSGEB Hatay İl müdürümüz Hayrettin Çevik, aydınlatıcı bilgiler vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

KOSGEB Hatay Müdürü Hayrettin Çevik Kobi Gelişim Destek Programı ile ilgili İTSO üyelerine seminer verdi KOSGEB Hatay Müdürü Hayrettin Çevik Kobi Gelişim Destek Programı ile ilgili İTSO üyelerine seminer verdi

Önceki İçerikBURNUNA YILAN GİREN KEDİYİ İSKENDERUN BELEDİYESİ EKİPLERİ KURTARDI
Sonraki İçerikHaftasonu 10 İlçede Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.