İskenderun Belediyesi Zabıtası Kaldırım İşgali Yapan Esnafı Uyarıyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yol ve kaldırım işgali yapan esnafa yönelik denetimleri yoğunlaştırdı.
İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, yayalar ve engelli vatandaşların yürüme alanı olan kaldırımların bazı iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için esnafları tek tek gezerek denetledi.
Cadde ve sokaklarda vatandaşın kullanım alanı olan kaldırımları, sergi alanı gibi kullanmamaları konusunda esnafları uyaran ekipler, işgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için esnaflara uyarılarda bulundu.
Esnafları daha sorumlu olmaya davet eden ekipler, uyarılara rağmen kaldırımların üzerinde izinsiz tezgâh, dolap vb. satış eşyası bulunduran veya kenarlarına inşaat atığı dökenler hakkında Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapılacağı bildirildi.
Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırımlarda görüntü kirliliği yaratan, çevreyi kirleten, yol geçişlerini engelleyen, sağlığa aykırı yiyecek satma girişiminde bulunan seyyar satıcılara yönelik denetimleri sıkılaştırdı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Zabıta Ekiplerimiz, ilçemiz genelinde kaldırım ve yol işgali denetimi çalışmalarını aralıksız olarak yürütmektedir. İşgal yapan iş yerlerine tebligat ve yasal yaptırımlar uygulanmaktadır. Kıymetli ilçe esnafımızı yaya ve yol güvenliği için duyarlı olmaya davet ediyoruz ”şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Zabıtası Kaldırım İşgali Yapan Esnafı Uyarıyor İskenderun Belediyesi Zabıtası Kaldırım İşgali Yapan Esnafı Uyarıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.