ARSUZ’DA TRAFİK ETKİNLİĞİ

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından “Trafik Kazalarının Önüne Geçmek ve Farkındalık Yaratmak” adına düzenlenen etkinliğe katıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Emniyet Müdür Yardımcısı Talip Gönül ve Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve dernek üyelerinin katıldığı, “Trafik Kazalarının Önüne Geçmek ve Farkındalık Yaratmak” adına düzenlenen etkinlik, Gökmeydan Trafik Uygulama Noktası ’nda gerçekleştirildi. Son yıllarda Arsuz’da gerçekleşen trafik kazalarının artması ve trafik kurallarına uyulmaması sebebiyle can kaybının fazlalaştığını belirten Başkan Güven, “Trafik bir sorundur, bir canavardır. Hepimiz trafik kurallarına uymazsak, yaşadığımız acılar olacak. Son zamanlarda Arsuz’un değişik yerlerinde trafik kazalarından can kaybımız oldu. Trafik kurallarına uyduğumuz sürece bu kazaları en aza indirmiş oluruz. Maddi ve manevi kayıpların birçoğu, trafik kazalarıyla oluşur. Bu nedenle, vatandaşlarımıza bazı kuralları hatırlatmak, tehlikeyi göstermek amacıyla, Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin düzenlediği bilgilendirme etkinliğinde, broşür dağıttığı için onlara teşekkür ediyorum. Bütün halkımızı trafik kurallarına uymaya davet ediyorum. İlçemize hastanenin en kısa sürede yapılması için, üstümüze düşen gerekli tüm çalışmaları yapmaya ve görüşmeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, ” dedi.

ARSUZ’DA TRAFİK ETKİNLİĞİ ARSUZ’DA TRAFİK ETKİNLİĞİ ARSUZ’DA TRAFİK ETKİNLİĞİ ARSUZ’DA TRAFİK ETKİNLİĞİ

Önceki İçerikKURALLARA UYALIM, VİRÜSTEN KORUNALIM
Sonraki İçerikHbb Zabıtası Denetimleri Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.