Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, İskenderun’da sendika yönetimiyle bir araya geldi

Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, İskenderun’da sendika yönetimiyle bir araya geldi.

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ve Sendikanın yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, Hatay bölgesinde gerçekleştirilen sendikal çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Göreve geldiği günden bu yana İşçilerin haklarını gözeten, alın teri kurumadan haklarını almak için onurlu bir sendika Başkanlığını yürüten Mehmet Yetim v eyönetimi, Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız’a ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, önümüzdeki süreçle ilgili sendika yönetimi ile fikir alış verişinde bulundu.

Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, İskenderun’da sendika yönetimiyle bir araya geldi Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, İskenderun’da sendika yönetimiyle bir araya geldi Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, İskenderun’da sendika yönetimiyle bir araya geldi Hizmet-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Celal Yıldız, İskenderun’da sendika yönetimiyle bir araya geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.