MEDİKAL OZON TEDAVİSİ PALMİYE HASTANESİ’NDE

Vücuttaki hücreleri yenileyen ve virüs salgınlarına karşı vücut direncini arttıran medikal ozon uygulamalarını artık İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz, bu tedavinin bulaşıcı hastalıkların önlenmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirtti.
Özellikle salgın sürecinde, ozon tedavisinin önemine değinen Dr. Ömer Suha Caymaz, “Kişinin yaşam kalitesini yükselten tedavilerden birisi de medikal ozon tedavisidir. Kan yolu ile ve yüksek basınçta oksijen vererek uygulanan ozon tedavisi sonrasında bağışıklık sistemi güçlenen bireyler, hastalıklara karşı daha dirençli hale gelmektedir. Yenilikçi bir tedavi yöntemi olan ozon tedavisi ile kişinin bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hastalığa yakalanma riskini azaltıyoruz” açıklamasında bulundu.
Ozon tedavisi uygulama alanları nelerdir?
Ozon tedavisinin uygulama alanlarıyla ve faydalı olduğu hastalıklarla ilgili bilgiler de veren Dr. Ömer Suha Caymaz, “Ozon tedavisi; antiaging yaşlanma sürecinin uzamasında, detoks ve estetik uygulamalarında, enfeksiyon hastalıklarından korunmada, estetik uygulamalarında, uyku düzensizliğinde, depresyon tedavisinde, fibromiyalji ve tüm ağrılı hastalıklarda, alerjilerde, dolaşım bozukluklarında, kanser tedavilerinde; hem yan etkiler için, hem tedaviye destek amacıyla, nörolojik hastalıklarda, şeker hastalığında ve diyabetik ayaklarda, romatizmal kas ve eklem hastalıklarında, kadın hastalıklarında, göz hastalıklarında, cilt hastalıklarında, karaciğer, bağırsak, böbrek hastalıklarında, kalp hastalıklarında, tüm kronik hastalıklarda, ozon tedavisinden yararlanmak mümkündür” dedi.

MEDİKAL OZON TEDAVİSİ PALMİYE HASTANESİ’NDE

Önceki İçerikHatsu’nun Klorlama Sistemine Saldırı Yapıldı
Sonraki İçerikHalk Bankası Müdürü Ülker İTSO’yu Ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.