Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan Serinyol, Belen ve Arsuz’da Bayram Ziyareti Gerçekleşti

Hatay Valisi Rahmi Doğan Ramazan Bayramının ilk gününde Serinyol, Belen ve Arsuz da yol kontrolü ve trafik denetimlerini gerçekleştiren Kolluk Kuvvetlerimize bayram ziyaretinde bulundu.

24 Mayıs 2020 Pazar günü gerçekleştirdiği ziyarette Vali Doğan görevi başındaki emniyet güçlerimizle koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak yaptığı Bayramlaşmada, ‘’ Bu bayramı koronavirüs salgını yüzünden sevdiklerimizden ayrı evlerimizde geçirmek durumunda kaldık. Önümüzdeki bayramları yine hep birlikte bir arada geçirebilmemiz için bu bayram alınan tedbirlere uymak zorundayız. İnanıyorum ki bu süreci hep birlikte kurallara uyarak en kısa sürede atlatacağız. Başta burada bulunan görevlilerimizin aileleri olmak üzere tüm Hataylı hemşerilerimin Ramazan Bayramını Kutluyorum.’’ dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan Serinyol, Belen ve Arsuz’da Bayram Ziyareti Gerçekleşti Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan Serinyol, Belen ve Arsuz’da Bayram Ziyareti Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.