Samandağ Belediyesi 1 Yıllık İcraatları Pankartla Duyurdu

31 Mart 2019 tarihinde göreve gelen Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, ilk günden vermiş olduğu Şeffaf Belediyecilik sözünü tutarak meclis toplantılarında halka açık bir şekilde gerçekleştirdikleri meclis toplantılarında gelir gider tablosunu yayınlamanın yanı sıra hizmetlere başladıkları 1 yıllık süre zarfında yapılan bütün çalışmaları ilçe halkının bilgisine sundu.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Şeffaf Belediyecilik anlayışı çerçevesinde Samandağ Belediyesi tarafından 1 yılda yapılan hizmetleri videolaştırdı, billboardlara astı, afiş ve sosyal medya hesaplarından halkın bilgisine sunarak Belediyenin gelir gider tablosunu belediye binasının cephesine astırdı.

31 Mart 2019 tarihinden bugüne Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın başkanlığı süresince belediyenin yapmış olduğu çalışmalar, etkinlikler ve kursların yanı sıra, belediyenin gelir-giderleri, borçları, açılan yollar, alınan araçlar ve gelecekte yapmak istedikleri projelerinde bulunduğu daha birçok çalışmayı da içeren video, billboard ve afişler basılarak kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; halkın huzuru ve refahı için daha yaşanabilir bir Samandağ hayali ile teslim aldıkları görevi şeffaf ve sosyal belediyecilik sözünü tutarak sürdürdüklerini belirterek; “ Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bugüne şeffaf ve halkçı belediyecilik anlayışı ile 1 yıllık süre zarfında neler yaptık, nasıl bir mesafe kat ettik ve belediyenin şu anki durumu ile ilgili bilgileri kamuoyunun bilgisine sunduk.
Göreve başladığımız günden bugüne halka açık bir şekilde gerçekleştirdiğimiz meclis toplantılarımızda gelir gider tablomuzu paylaştık. Aldığımız her şeyin parasını ödeyerek bizim dönemden külfet yaratacak hiçbir borçlanma yapmadık. 1 yıllık süre zarfında yaptığımız çalışmaları yazılı ve görsel mecraların yanı sıra sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşarak ve gelir gider tablomuzu belediyemizin ön cephesine asarak halkın takdirine sunduk. “ ifadelerine yer verdi.

Samandağ Belediyesi 1 Yıllık İcraatları Pankartla Duyurdu Samandağ Belediyesi 1 Yıllık İcraatları Pankartla Duyurdu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.