Arsuz Kaymakamından Engelli Öğrencinin Annesine Ziyaret

Yaklaşan anneler günü vesilesi ile Gözcüler Mahallemizde yaşayan, aynı zamanda Engelliler Haftası da olması nedeniyle engelli öğrencileri bulunan aileye Kaymakam Musa SARI, Emniyet Müdür V. Komser Talip GÖNÜL , ARİAD Başkanı Adnan AĞIR, Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba KARA ile birlikte anneler günü ziyareti gerçekleştirdiler.

Annesine çiçek ve hediyelerin yanı sıra hijyen kolisi de hediye eden Kaymakam SARI ve heyet pandemi günleri nedeniyle sosyal mesafe korunarak temsili olarak bu yıl bir annemizin ziyaret edildiğini, inşallah en kısa zamanda eski sağlıklı günlere kavuştuktan sonra annelerimizle de, engelli kardeşlerimizle de birlikte güzel programlar yapmaya devam edeceklerini ifade ederek tüm annelerin gününü kutladığını, onların baştacı olduğunu ifade etti.

Hem anne hem de engelli öğrencilerimiz Kaymakam SARI ve heyete ziyaretleri için teşekkür ederken öğrenciler de daha önceden Kaymakam SARI ile birlikte farklı etkinlikler yaptıklarını, tekne turu, lunapark etkinliği gibi sosyal faaliyetlerinde her zaman yanlarında olduklarını ifade ettikleri SARI’ya pandemi günlerinden sonra da tekrar etkinliklerde birlikte olma temennisi ile birlikte teşekkürlerini sundular.

Arsuz Kaymakamından Engelli Öğrencinin Annesine Ziyaret Arsuz Kaymakamından Engelli Öğrencinin Annesine Ziyaret Arsuz Kaymakamından Engelli Öğrencinin Annesine Ziyaret

Önceki İçerikHatay İl Hıfzıssıhha Kurulu Mahalle/Semt Pazarları Kurul Kararları
Sonraki İçerikCorona Salgınında İkinci Dalga Gelmeden Kapanan Bütün Hastanelerin Gecikmeden Açılması Yaşamsal Öneme Haizdir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.