Devletin Verdiği Parayı İade etti

İskenderun’da ikamet eden, maddi imkan ve şartları açısından ihtiyaç sahibi olduğu anlaşılan ,Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından adına çıkan Bin TL ekonomik destek yardımını iade etti.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre ; 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca Korona Virüs Salgınına karşı alınan tedbirler ve kararlar kapsamında “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi” ile ihtiyaç sahibi ailelere 1000 TL Nakdi Yardım yapılmakta olup, bu doğrultuda İskenderun’da SYDV ile Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından söz konusu nakdi yardımları ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere düzenli olarak ulaştırılmaktadır.

Bu kapsamda, işsiz ve sosyal güvencesiz olduğu anlaşılan bir aileye tanımlanan Bin TL nakdi yardımı teslim etmek üzere ikametine giden SYDV ekibimize “Paraya kendisinden daha çok ihtiyacı olan bir ailemize verilirse daha çok mutlu olacağını, devletimizin halkımıza fazlasıyla sahip çıktığını” ifade etmek suretiyle, söz konusu nakdi yardımı iade etmiş, ayrıca da devletimize ve milletimize dua ederek ekibimizi uğurlamıştır.

Önceki İçerikOkullar Ne Zaman Açılacak Bakan Selçuk açıkladı
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Zabıtası Pazar Yerlerinde Denetimlerini Sürdürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.