Ev Ve İşyerlerimize Bayrak Asalım, 23 Nisan’da İstiklal Marşımızı Hep Birlikte Okuyalım

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı dolayısı tüm İskenderunluları ev ve işyerlerine bayrak asmaya davet etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “tüm İskenderunlu hemşerilerimizi 23 Nisan 2020, saat 21.00’de evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. yıl coşkusunu, İstiklal Marşı’nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Milletçe dayanışma içerisinde olmamız gereken günlerden geçiyoruz. 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21.00’de tüm İskenderun’u evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. yıl coşkusunu, İstiklal Marşı’nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz. Milli Mücadele’nin ruhunu yansıtan o mısralarla, 100. yılın heyecanını milletçe hep birlikte yaşayalım ”dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Bu coşkuyu hep birlikte yaşamak için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden dağıtılacak bayrak ve balonlarla 23 Nisan’da hep birlikte balkonları dolduralım. Bayrak dağıtımlarımız 22 Nisan Çarşamba günü Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (Eski Evlendirme Dairesi) önünden saat 09:00 ile 17.00 arasında yapılacaktır ” şeklinde konuştu.

Ev Ve İşyerlerimize Bayrak Asalım, 23 Nisan’da İstiklal Marşımızı Hep Birlikte Okuyalım Ev Ve İşyerlerimize Bayrak Asalım, 23 Nisan’da İstiklal Marşımızı Hep Birlikte Okuyalım

 

Önceki İçerikRamazan Ayında Alınacak Koronavirüs Tedbirleri Genelgesi Yayınlandı
Sonraki İçerikİskenderun Ramazan Ayı imsak ve iftar vakitleri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.