Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi

23 Nisan sabahı dünyada sadece Türk çocukları bir bayram sabahına uyanır.
Yaşadığımız bu zor günlerde çocukların bir nebze de olsa yüzlerinde tebessüm olabilmek bizim için çok önemli bir unsur. Bu tarihi süreçte milli bayram heyecanını çocukların anılarına taşımak ve evde aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirmeleri sağlamak her ebeveyn ve eğitmenin görevi. Bu yüzden bayram coşkusunu ve heyecanını onlarla birlikte 100. Yıla yakışır şekilde birbirimizden uzakta ama aynı duygularla kutlayabilmek amacıyla Okul Öncesi öğretmeni olan Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi İle Edirne’den Ardahan’a Sinop’tan Hatay’a kadar bayramımızı kutlamamıza engel olmadığını ispatladı. Yüzyıllar yaşa 23 nisan!
Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi Tuğba Keskin’in bu defa sınıflarımızı değil balkonlarımızı süslüyoruz adlı e twinnig projesi
Önceki İçerikBelen Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikGüzelmansur: Turizm Emekçileri Perişan
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.