Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş: HAZİRAN’DA NORMALE DÖNECEĞİZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, NTV’nin canlı yayın konuğu oldu. Covid-19 hakkında önemli açıklamalarda bulunan Savaş, Hastalığın Haziran başı gibi normale döneceğimizi beklediğini söyledi.
HER NOKTADA DEZENFEKTE
Hatay’daki Covid-19 tedbirleri kapsamında neler yapıldığını anlatan Başkan Savaş, belirlenen tedbirlerinin hepsinin garfi harfine uygulandığını artı olarak Dezenfekte noktasında çok hassas davrandıklarını ve Hatay’ın her köşesinde dezenfekte çalışması olduğunu söyledi.
2’Sİ COVİD-19 VE 5’İ BULAŞICI HASTALIK
Hatay’daki salgın hastalık durumu hakkında bilgiler veren Başkan Savaş, Hatay’da Covid-19’un çok fazla olmadığını 2’si Covid-19 ve 5’i bulaşıcı hastalık olmak üzere 7 kişinin hayatını kaybettiğini ve Hastanelerin doluluk oranın çok yüksek olmadığını belirtti.
HAZİRAN ‘DA NORMALE DÖNEBİLİRİZ
Hastalığın ne kadar süreceği hakkında tahminlerini açıklayan Başkan Savaş, Mayıs’ın ortalarından itibaren daha da rahatlayacağımızı ve Haziran ayının başında normale dönebileceğimizi düşündüğü söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş: HAZİRAN’DA NORMALE DÖNECEĞİZ

Önceki İçerik2 Gün Elektrik Kesintisi Olacak
Sonraki İçerikDiyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş : Dijital mecraların daha etkin ve sistematik kullanılmasını istedi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.