Hatay Sınırı Toprakla Kapatıldı

⚠️ Vatandaşlarımızın Dikkatine ⚠️

ERZİN KAYMAKAMLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE 

İçişleri Bakanlığının “Şehir Giriş/Çıkış Tedbirleri ve Yaş Sınırlaması” konulu emirleri doğrultusunda, ilçemizin Hatay il giriş/çıkışında bulunmasından mütevellit aşağıdaki tedbirler alınmıştır:

1- Osmaniye İli Akyar mevkiinden Gökdere Mahallemize gelen yol tam olarak iki il sınır noktasından trafiğe kapatılmıştır. Osmaniye iline gidip gelmek isteyen sürücülerin otoyol yada D-817 Karayolunu kullanmaları gerekecektir.

2- D-817 Karayolunu Eski Adana Yolu olarak tabir edilen yolla ilçemize bağlayan yol trafiğe kapatılmıştır.

3- Adana İli Ceyhan ilçesi Sarımazı Mahallesi’nden Turunçlu Mahallemize gelen yol trafiğe kapatılmıştır. Ayrıca ilçemize girişi olan diğer tali toprak yollar da trafiğe kapatılacaktır.

Hatay iline dolayısıyla Erzin ilçemize giriş/çıkışlarda dört anayol kullanılacak ve bu yollarda 24 saat yol kontrolü uygulanacaktır. Bu dört anayolda oluşturulan kontrol noktaları:

1- Otoyoldan Erzin ilçesi giriş/çıkış gişelerinde, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz 24 saat esasına göre yol kontrolü yapacaktır.

2- Adana ve Osmaniye’den Hatay istikametine devam eden otoyolda, DAĞ-SA dinlenme tesislerinde Jandarmamız tarafından 24 saat giriş-çıkış kontrolü yapılacaktır.

3- D-817 Karayolu üzerinde, Gözene Jandarma Karakolu önünde 24 saat giriş/çıkış kontrolü yapılacaktır.

4- Adana ili Yumurtalık ilçesi Serbest Bölge tarafından ilçemize gelen yolun Turunçlu Mahallesi kavşağı civarında 24 saat giriş/çıkış yol kontrolü yapılacaktır.

Not: Zorkun yaylasını Osmaniye iline bağlayan yayla yolu üzerinde de Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca 24 saat yol kontrolü yapılacaktır.

Hatay Sınırı Toprakla Kapatıldı Hatay Sınırı Toprakla Kapatıldı

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.