Pazar ve Satış Yerlerine Yönelik Genelge

İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen “Koronavirüs Salgını ile Mücadele” kapsamında gönderilen ek genelgeyle

Sosyete Pazarı olarak adlandırılan başta olmak üzere zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satış yapıldığı yerler ile Semt Pazarı, Sebze ve Meyve Pazarı v. b. temel ihtiyaç maddelerinin satıldığı pazar/satış yerlerine yönelik bir takım tedbir ve kararlar alınmış olup, 27 Mart 2020 Cuma günü itibariyle uygulanmak üzere yürürlüğe girmiştir.

Söz konusu genelge doğrultusunda; İskenderun’da faaliyet gösteren pazar/satış yerlerinde alınan tedbir ve kararlara harfiyen uyulması gerektiğini aksi takdirde cezai işlem yapılacağını hatırlatır, değerli halkımızca da bu süreçte hassasiyet ve titizlik göstermelerini bir kez daha önemle rica ederiz.

Pazar ve Satış Yerlerine Yönelik Genelge Pazar ve Satış Yerlerine Yönelik Genelge Pazar ve Satış Yerlerine Yönelik Genelge Pazar ve Satış Yerlerine Yönelik Genelge

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.