Pamuk Akademi Spor Kulübüne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi

Pamuk Okul Öncesi eğitim Kurumları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Pamuk Akademi Spor Kulübüne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi.

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs nedeniyle Pamuk Kreş ailesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Kurucu müdür Selma Türkoğlu; “Bu zorlu süreci sabır, tedbir, her türlü hijyen kurallarına uyarak ve dikkatli olarak geçirmeye çalışıyoruz. Pamuk Kreş olarak tüm faaliyetlerin ve etkinliklerin bittiği bu dönemde Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ ndan Pamuk Akademi Spor Kulübü olarak teşekkür belgesi almak bizleri bundan sonra yapacaklarımız işler için motive etmiştir. Pamuk Akademi Spor Kulübü adına bizlere gösteriler bu ilgiden dolayı Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Pamuk Akademi Spor Kulübüne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi Pamuk Akademi Spor Kulübüne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi Pamuk Akademi Spor Kulübüne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.