Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube binasının temeli dualarla atıldı

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi yeni binasının temeli dualarla atıldı. Uzun yıllar İskenderun sahili Belediye Evler civarında hizmet veren binanın yıkılmasının ardından geçici olarak İskenderun Devlet Hastanesi A Blok civarında Özçelik-İş Sendikası hizmet veriyordu.
Her geçen gün sayısal olarak büyüyen ve Türkiye’nin sendikası haline gelen Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube binasının temeli dualarla atıldı.
İskenderun Belediye Evlerinde bulunan eski hizmet binası yıkıldı ve Sendika binası yıkılan arazisine yapılacak olan binanın temeli atıldı. Temel atma törenine, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Sekreteri Murat Kayış, Mali Sekreter Veysel Yayla ve Sendika çalışanları katıldı.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör , Temel atılmasının ardından yaptığı açıklamasında, mevcut binanın İskenderun Şube işçisinin taleplerine cevap veremediğini belirterek; “Özçelik-İş Sendikamızın değerli üyelerine İskenderun’daki bütün emekçilere daha modern ve daha güzel hizmet edebilmek adına, yeni bir binamızın olmasını istedik. Bu günde yeni binamızın temelini atıyoruz. Ben bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, bu binanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube binasının temeli dualarla atıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube binasının temeli dualarla atıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube binasının temeli dualarla atıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.