Maske ve Dezenfektanlar Kurumlara Dağıtıldı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ,İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri, 1. Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Dokgöz ve diğer ilgili/yetkili kurum amirlerinin katılımıyla basın açıklaması yaptı.

Kaymakamlık Binası önünde açık hava ortamında icra edilen basın toplantısında; İlgili/yetkili kurum amirleri ve mahalli basın mensuplarıyla buluşan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Korona Virüs (Covid-19) Salgını ile ilgili mücadele sürecinde kentimizde yapılan özel çalışmalara dair bilgiler verdi.

İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde, Belediye, Milli Eğitim, Halk Eğitim, Kızılay ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun işbirliğiyle maske ve sıvı dezenfektan üretiminin temin ve tesis edildiği bilgisini paylaşan Kaymakam İskender Yönden,hali hazırda mevcut bulunan maske ve dezenfektanları kurumlarımıza dağıttı.

Dünya genelinde yaygınlaşan “Korona Virüsü (Covid-19) Salgını”ile ilgili mücadele sürecinde; İskenderun Belediyesi, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’nin işbirliği ve koordinasyonuyla 100 bin adet maske üretimi sağlanırken, 1’nci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından ise Payas Mesleki ve Teknik Lisesi’nde üretilen sıvı dezenfektan temin edilerek,İlçemizde ki işbirliği ve dayanışma bir kez daha gözler önüne serildi.

Söz konusu basın toplantısı esnasında; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı,1’nci Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Dokgöz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Yüzbaşı Ferit Gül,İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur hazır bulundu.

Maske ve Dezenfektanlar Kurumlara Dağıtıldı Maske ve Dezenfektanlar Kurumlara Dağıtıldı Maske ve Dezenfektanlar Kurumlara Dağıtıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.