Samandağ’da Halk Sağlığı İçin Vatandaşlara Meydan Kapatıldı

Samandağ Belediyesi tarafından Corona virüs için alınan tedbirler doğrultusunda tüm uyarılara rağmen meydan, park gibi alanlarda toplanmaya devam eden vatandaşları önlemek ve halk sağlığını korumak amacıyla ilçe merkezinde bulunan Abdullah Cömert Alanı kullanıma kapatıldı.
Samandağ Belediyesi Zabıta ekiplerince alanın etrafına emniyet şeridi çekilerek, alan belediye ekiplerince baştan aşağı dezenfekte edildi. Zabıta ekipleri en önemli şeyin halk sağlığı olduğunu belirterek vatandaşların ihtiyaçlar dışında gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarını ve toplu alanlardan kaçınmalarını önemle rica ettiler.
Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; “ tüm insanlığı tehdit eden Coronavirüse karşı halk sağlığı için tüm kurumlar üzerine düşeni yapmaktadır. Biz Belediye olarak tedbir anlamında vatandaşlarımızın sağlığının korunması amacıyla ilçemiz genelinde bulunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarda, okullarda, ibadethanelerde ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları meydan ve parklarda dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok hızlı yayılan bir virüs ile karşı karşıyayız ve şu ana kadar ilçemizde rastlanmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu anlamda vatandaşlarımızın çok dikkatli olması gerekiyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaç dışında gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarını ve tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Samandağ’da Halk Sağlığı İçin Vatandaşlara Meydan Kapatıldı Samandağ’da Halk Sağlığı İçin Vatandaşlara Meydan Kapatıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.